Језик: Ћирилица | Latinica | English

ИНФО COVID-19

АКТУЕЛНО

Новости

1.10.2020
30.9.2020
29.9.2020
24.9.2020
15.9.2020
Све новости

Електронске услуге Владе Републике Српске


Ријеч уредникаA- / A / A+

Поштовани порески обвезници!

Једно од Ваших темељних права је да од Пореске управе добијете бесплатне информације о порезима, као и о пореским законима којима се регулишу поступци за пријављивање и плаћање пореских обавеза. Како би на што једноставнији и бржи начин то право остварили на располагању вам је наша web презентација која ће Вам омогућити приступ поменутим информацијама, као и свим актуелностима из дјелокруга рада Пореске управе.

Сврха Веб презентације Пореске управе је приближити пореским обвезницима Републике Српске разумијевање њихових права и обавеза. Информације које су Вам доступне на овој страници служе само као водич кроз порески систем и није им циљ да буду службена мишљења, тј. Пореска управа не може прихватити одговорност за поступање по садржајима који су објављени на овој страници. Иако наш задатак јесте смањити техничке грешке које би се могле појавити кориштењем ове странице на минимум, Пореска управа не може да гарантује да ће наша Интернет услуга бити без прекида и да неће бити техничких проблема.

Такође Вас морамо упозорити да Пореска управа Републике Српске нема надзор те не може преузети одговорност за садржаје на другим Интернет страницама објaвљеним на нашој Веб презентацији као корисни линкови. Наравно да одрицање од одговорности у горе наведеним случајевима нема за циљ смањити нашу одговорност за поступање у складу са законским прописима, али дужност нам је упозорити Вас на циљ и сврху ове Веб презентације те како је на правилан начин користити.

Уколико су Вам потребни специфични савјети увијек можете контактирати овлаштене службенике Пореске управе који су Вам на располагању или нам писати на адресу kontakt@poreskaupravars.org. У жељи да ћете кориштењем наше Веб презентације лакше остваривати Ваша права која имате као порески обвезници,

Срдачан поздрав!

Пореска управа Републике Српске је чланица IOTA-е

iota Пореска управа Републике Српске примљена је у пуноправно чланство Интра-европске организације пореских управа (IOTA) на 8. Генералној скупштини која је одржана од 14. до 16. јуна 2004. године у Прагу. www.iota-tax.org

2002-2017 © Пореска управа Републике Српске